Silvera Sweden AB

Om mig..

Som barn sprang jag runt på klipporna I Stockholms ytter skärgård, sedan dess bär jag alltid havet och naturen med mig. Sedan 20 år har jag bott på västkusten.

Jag arbetar både med silverlera och traditionellt silversmide. Jag älskar att se den blanka silver ytan växa fram i händerna. Fiskar, löv och knopar formas från inspirationen av hav och natur.

Jag arbetar ofta med silverlera. Det bearbetas, torkas, slipas, och bränns tills silvret sintrar och bindemedlet kokar bort. Kvar finns då finsilver dvs. 999/1000. Därefter poleras silvret på traditionellt sätt.

Med silverlera kan jag skapa unika tredimensionella former vilket ger mig inspiration och utmaningar. Är du intresserad av mina smycken är du välkommen att kontakta mig eller om du vill gå en helgkurs i silverlera för att tillverka dina egna smycken.

Titta gärna in på sidan om Kurser

De smycken jag har på sidorna Mina smycken är vissa tillverkade av silverlera och en del av sterlingsilver. Alla smycken finns inte på lager men kan tillverkas om du vill.Jag innehar F-skattebevis

Registrerad hos SWEDAC

Silvera Sweden AB Org.nr. 559062-1230